Worden de putten nu eindelijk gevuld?

Op 24 april 2014, over deze onderwerpen: Lokale economie, Mobiliteit en openbare werken, Wonen en natuur

Voor de tweede keer in drie maanden heeft N-VA raadslid Niels Vermeulen hetzelfde punt op de agenda van de gemeenteraad moeten brengen. De parking in het centrum van Klein-Vorst ligt er lang troosteloos bij. Diepe gaten ontsieren deze parking.

“Er moet geen hele nieuwe parking worden aangelegd” zeg Niels Vermeulen, “enkel de parking een goede oplapbeurt geven, is al voldoende. De situatie is ondertussen zelfs  gevaarlijk geworden.”

 Over een x-aantal jaren komt er een nieuwbouw op de site waar vroeger de Witte School stond, zo lang kunnen de oplapwerken echter niet wachten. Hier moet dringend actie worden ondernomen!

“Ik vind het erg voor de omwonenden en de handelaars in de buurt. Deze laatsten doen er alles aan om van Klein-Vorst een gezellig dorp te maken, waar je kan wandelen en handelen. Om hun zaak en/of woning met de auto te bereiken, moeten de klanten en bewoners vaak deze putten met verschillende maneuvers ontwijken. Ook voetgangers beschouwen de parking vaak als een gevaarlijke calvarieberg.

 Na twee maanden (want in maart was het geen gemeenteraad, in februari werd het punt voor de eerste maal geagendeerd) wordt er hopelijk werk gemaakt van de dringende herstelling!

 

Niels Vermeulen

Raadslid gemeente Laakdal

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is