Een bestuurslid in de kijker.

Op 9 december 2014, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws
Ik ben Ludwig Minnen,een nieuw bestuurslid bij N-VA Laakdal. Jarenlang heb ik in de horeca gewerkt.   Dit zowel in Geel als Mol, Gent of Wenduine en zelfs in Zwitserland, Frankrijk, Duitsland en Italië.  
Toen ik mijn vrouwtje leren kennen besloot ik mijn leven om te gooien en uit de horeca te stappen. In mijn zoektocht naar de juiste baan heb ik een heel leerproces doorlopen. Ik werkte in de tuin, als productiemedewerker, operator en magazijnier. Ik haalde een getuigschrift hovenier en attesten voor heftruck en KIT-toestellen.

Ondertussen kreeg ik te horen dat ik nog darmkanker had, maar overwon ook deze hindernis om een nieuw leven te starten, samen met Karin, mijn vrouw. In 2013 verhuisden we naar het rustige Vorst.

Tijdens deze weg van werk zoeken en ziekte kwam ik veel hindernissen tegen. Alles duurde te lang, er kwamen geen antwoorden. Ik had tijd dus bekeek de partijprogramma's van verschillende partijen en kwam tot de conclusie dat voor mij de weg van verandering de enige juiste was. Ik sloot me aan bij N-VA.

Dan kwamen op de Houthoek de veranderingen, afgelijnde parkeerplaatsen, een parkeerplaats naast de Roka, maar hierdoor werd de straat onveiliger, de snelheid ging omhoog, de fietspaden werden gebruikt als rijweg. Na dit op het gemeentebestuur te hebben aangeklaagd kwam ik uiteindelijk terecht bij Caroline en zij haalde me over om bij het bestuur van N-VA Laakdal te komen.

Nu sta ik op het punt dat ik kan mee helpen om de verkeersveiligheid te verbeteren, niet alleen in de Houthoek of Smissestraat, maar ook de rest van Laakdal. Ik wil ook mee bouwen aan een beter communicatie tussen gemeentebestuur en burger. Dit zijn voor mij twee heel belangrijke punten. Inwoners van Laakdal verdienen het namelijk niet om steeds met een kluitje in het riet gestuurd te worden.

Ik ben natuurlijk onervaren op deze punten maar zal dan ook geholpen worden door mijn collega's van N-VA om zo toch mijn steentje te kunnen bijdragen aan een betere en vooral veiligere leefwereld in Laakdal, want ook op dit kleine stukje Vlaanderen verdient men het om in goede omstandigheden samen te leven.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is